Главная » Статьи » Статі про торгове обладнання б у |
Вакуумоупаковщик б/в
Пакувальне (фасувальне) обладнання абсолютно незамінне для харчової промисловості. Ці пристрої забезпечують захист продуктів харчування від негативного впливу зовнішнього середовища, тим самим зберігаючи продукти під час транспортування і протягом тривалого часу зберігання.
Основним критерієм, за яким оцінюється якість роботи пакувального обладнання б/в, є герметичність виготовленої упаковки. Для цього шви упаковки мають бути міцними і надійними, такими що не пропускають повітря і вологу. Якщо шви розходяться при транспортуванні, якість упаковки вважається незадовільною. Особливо важлива надійність швів при створенні спеціальної атмосфери всередині упаковки – газомодифікованого середовища (наприклад, вакууму). Пакувальне обладнання класифікується залежно від напрямку руху продукту, і буває горизонтальним і вертикальним. Але головним параметром класифікації є тип упаковки:
Вакуумна фасовка – найперспективніша на даний момент, оскільки:
Вакуумний пакувальник б/в дозволяє зберігати м'ясну і соєву продукцію, хлібобулочні вироби, сухофрукти, різні гранульовані та порошкоподібні продукти, приміром, приправи, лікарські препарати, продукти хімічної промисловості, і навіть рідини. Вакуумна упаковка може використовуватися для індивідуального, групового та транспортного фасування. Вакуумне обладнання б/в працює із різними видами плівок, ламінованими матеріалами, картоном, папером, мішковиною. За конструкцією вживані вакуумоупаковщики поділяються на однокамерні, двокамерні та безкамерні. Однокамерні вакуумоупаковщики б/в підходять тільки для малих і середніх підприємств. В основному, їх використовують для упаковки риби, м'ясних продуктів, різноманітних сирів. Вакуумні пакувальники б/в з двома камерами застосовуються на великих переробних харчових підприємствах. Поки двокамерний вакууматор б/в обробляє одну порцію продуктів, оператор може приготувати другу порцію в іншій камері апарату. Завдяки цьому час простою вакуумної машини б/в зводиться до мінімуму. Безкамерні вакуумні пакувальники, які були у користуванні, невеликі за розміром і вагою. Їх використання виправдане при фасуванні продуктів нестандартної форми і розміру (наприклад, довгих, що перевищують габарити камери вакуумоупаковщика б/в). Також вакуумоупаковщики б/в поділяються на три групи в залежності від типу їх розміщення:
Установка вакуумоупаковщика б/в припускає задоволення деяких вимог. У залежності від ступеня автоматизації і потужності вакуумного пакувальника б/в, він може підключаться до стандартної мережі 220 В або 380 В. Багато вакуумних апаратів, що були у вжитку, використовують стиснене повітря. Тому для їх підключення потрібна наявність у приміщенні пневмомагістралі. Якщо немає можливості провести її, вакуумоупаковщик б/в дооснащується компресором. Вакуумоупаковщик б/в - це високотехнологічне обладнання, яке добре вам послужить, зменшить ваші витрати на продукти, дозволить зберегти всі властивості продукції. Тому не варто нехтувати покупкою цього вкрай корисного апарату. | |
Просмотров: 3228 | |
Всего комментариев: 0 | |