Главная » Статьи » Статі про торгове обладнання б у

Гриль для курей б/у
Устаткування для гриля протягом багатьох років користується величезною популярністю. Просто почувши апетитний запах курочки гриль, покупці натовпом йдуть за цими ласощами. Тому прибуток від використання гриля може бути величезним.

Гриль для курей б/у
- це апарат, що складається з металевої шафи, вітрини і нагрівальних елементів, за допомогою якого смажаться цілі курячі тушки, а також різні їх частини: грудки, крильця і стегенця. Він може застосовуватися в різних барах, кафе, буфетах, фаст фудах, точках вуличної торгівлі та магазинах. Вживані грилі для курей - дуже вигідне капіталовкладення, оскільки вони прості у використанні, швидко окуповуються і приносять їх власникам постійний високий дохід.

Грилі для курей б/в виготовляються з харчової нержавіючої сталі. Він має потужну систему вентиляції, що запобігає виникненню гару, диму і кіптяви, а також надмірного накопичення жиру на різних частинах апарату. Дверцята для гриля б/в виконуються із термостійкого скла, завдяки чому можна постійно стежити за процесом приготування курки, не відкриваючи кожного разу дверцята. Гриль для курей, що був у використанні, також може виконувати функцію теплової вітрини, підтримуючи їжу в гарячому стані. Завдяки цьому простір організовується ергономічно, відпадає необхідність купувати додаткове обладнання.

Існує класифікація грилів для курей б/в за способом насадки тушок і типом обертання:

  • Шампурний гриль для курей б/в. Курка насаджується на шампур (рожен), обертається навколо своєї осі. Обертання тушки забезпечує її рівномірне пропікання з усіх боків. У кришці гриля б/в є зазор для підключення апарата до системи вентиляції. Так продукти згорання виводяться через патрубок безпосередньо у вентиляційну систему. Миттєве видалення гару сприяє підтримці акуратного вигляду гриля для курей б/в.

  • Вертикальний гриль для курей б/в. Його конструкція передбачає стаціонарне закріплення насадок для курей на шампурі. Вертикальний гриль б/в має верхній і нижній ТЕНи, що регулюються окремо. Зручність полягає у тому, що майже готова продукція може оброблятися під досить низькою температурою, а тільки що завантажена - під високою.

  • Карусельний гриль для курей б/в. У робочій камері по колу обертаються так звані «люльки» (зйомні кошики) з тушками. Кошики закріплюються на спеціальних направляючих, які встановлені в обертовому барабані. Джерело тепла випромінює енергію змінної інтенсивності, перебуваючи у нерухомому стані. Карусельний гриль для курей б/в зручний тим, що тушки легко закладаються, і так само легко витягуються без яких-небудь пошкоджень. Також у колисках можна готувати частини курячих тушок: стегна, грудки, крильця.

У люльку можна одночасно помістити 2 або більше цілих курки по 1000-1100 грам. Якщо гриль б/в завантажений не повністю, вагу краще розподілити по люльках рівномірно. Процес приготування займає 50-60 хвилин. Покупець бачить товар завдяки наявності прозорої скляної стінки. З боку продавця знаходиться скляні двері з автодоводчиком. Температура, підтримувана карусельним грилем, що був у використанні, становить від 50 до 250°C.

Підвидом карусельного гриля для курей б/в є планетарний гриль б/в. Гриль для курей б/в планетарного типу має обертовий планетарний диск, а також обертові шампури. Завдяки одночасному обертанню диска і рожнів процес приготування відбувається значно швидше і рівномірніше.

Є два основних види гриля для курей б/в, у залежності від використовуваного енергоносія:

  • Газовий гриль для курей б/в. Використовує карусельний тип обертання курки. Курячі продукти готуються у люльках, розташованих всередині робочої камери апарата. Курка поміщається у люльку, що приводиться в рух електромотором. Повільні поступові обертання люльки забезпечують рівномірну теплову обробку курячої тушки. Люльки вміщують різну кількість сировини, залежно від моделі гриля б/в.

    Крім основного призначення вживаний гриль для курей може використовуватися для підігріву м'ясних і рибних продуктів, а також птиці. Для цього продукт поміщається в люльку і підігрівається (температура повинна бути нижчою, ніж для приготування курки гриль).

    Параметри приготування можна задавати за допомогою панелі управління. Сучасні пальники, що забезпечують високу температуру робочої поверхні, гарантують швидке якісне приготування страви. При цьому підгорання продукту виключене. Використання газового гриля б/в дозволяє отримати особливо соковиту і ароматну страву, апетитно обсмажену з усіх боків. Будь-який гриль для курей, що був у використанні, має вбудовану підсвітку, терморегулятор, а також піддон для жиру. Також у комплекті завжди йдуть гачки для зняття шампурів. Газовий гриль б/в підключається до автономного енергопостачання, тобто до балона з пропаном або бутаном.

  • Електричний гриль для курей б / у відрізняється за принципом приготування від газового гриля. Замість люльок він оснащений обертовими шампурами. Перед насадкою на шампур курку потрібно розморозити. Електричні грилі для курей б/в бувають різними за місткістю. У середньому вони розраховані на 4-9 курячих тушок, вагою приблизно по кілограму. Курка готується за допомогою інфрачервоного випромінювання, від ТЕНів або кварцових ламп, розташованих поблизу кожного шампура. Напруга електричного гриля б/в залежить від моделі апарата і становить 220 або 380 В.

Купівля гриля для курей б/в не розчарує вас, оскільки один цей апарат приведе у ваш заклад величезну кількість любителів смачної курки, приготованої без жиру. Сучасні грилі для курей б/в відповідають усім гігієнічним вимогам, тому ви без зусиль пройдете із ними перевірку санепідемстанції.

Категория: Статі про торгове обладнання б у | Добавил: xhoholx (26.02.2013) | Автор: Гриль для курей б/у
Просмотров: 1961 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]